Kalustettu asunto on hyvä ratkaisu kun tarvitset tilapäisen kodin

2 minuutit Julkaistu:


Kalustettu asunto on hyvä ratkaisu kun tarvitset tilapäisen kodin

Kalustettu asunto on hyvä ratkaisu silloin kun etsit väliaikaista asumisratkaisua. Kalustetut asunnot on tarkoitettu luomaan kodinomainen tunnelma, niistä löydät yleensä tärkeimmät tarvikkeet mitä tarvitset sujuvan arjen pyörittämiseen. Asunnoissa on yleensä valmiina keittiötarvikkeet, pesukoneet ja kalusteet. Varsinkin nuorempi ikäpolvi arvostaa asumisen helppoutta, enää ei huonekalujen tai asunnon omistaminen ole mikään itsestäänselvyys. On mahdollista vuokrata kalustettu huoneista kevyesti kalustettuna tai jopa hotellitasoisella palvelulaajuudella varusteltuna.

Näin vuokraat kalustetun tilapäiskodin

Lähivuosina, Suomeen on tullut useampi toimija, joka on omistautunut tarjoamaan kodinomaisia tilapäiskoteja. Heidän sivustoiltaan näet listauksen vapaista ja vapautuvista asunnoista. Moni vuokraa kalustetun asunnon, koska heidän vakituinen kotinsa on remontissa tai vaikkapa työn puolesta he viettävät paljon aikaa toisella puolella Suomea. Paras ominaisuus kalustetuissa asunnoissa on ehdottomasti niiden huolettomuus. Jos haluamasi asunto on vapaana, voit muuttaa sinne yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Avaimet yleensä noudetaan noutopisteestä tai ne toimitetaan asunnolle, yleensä käytössä on pieni lukkolipas, joka aukeaa pin-koodia käyttämällä. Kalustettu huoneisto ei välttämättä tarvitse näyttöä, sillä palvelun tarjoajien nettisivuilla on laajat kuvaukset asunnon tiedoista sekä listaus kalusteista. Nettisivuilta näet kuvia asunnoista, joskus jopa pääset tarkastelemaan videoita. Asuntoja välittäviltä firmoilta voit tottakai myös tiedustella lisätietoja asunnoista. Jokaisella välitysfirmalla on omat säädöksensä asunnon vuokrausta varten, toiset tarvitsevat suomalaisen henkilötunnuksen sekä puhtaat luottotietomerkinnät. Toiset vuokraavat myös ulkomaiden kansalaisille. Myös vuokravakuuteen liittyvät ehdot vaihtelevat suuresti toimijasta riippuen, joten tarkista nämä asiat ennakkoon asunnon vuokrausta harkitessasi.

Ota myös nämä asiat huomioon kun etsit kalustettua huoneistoa

Vaikka kalustetut asunnot ovat yleensä hintavampia vuokraltaan kuin kalustamattomat, ovat ne paljon parempi vaihtoehto silloin kun et voi syystä tai toisesta kantaa koko omaisuuttasi mukanasi. Asunnon vuokra yleensä kattaa internet yhteyden, taloustavarat, vakuutuksen, sähkön sekä veden ja joskus myös loppusiivouksen. Myös vuodenajat voivat vaikuttaa asunnon hintaan, useimmissa kaupungeissa on hiljaisempaa tammi-helmikuussa kun taas syksyllä asunnoilla on kovempi kysyntä.

Kalustettu asunto on usein sinun väliaikainen kotisi, siksi on tärkeää että asunto on hyvällä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä, siisti, hyvin varusteltu sekä viihtyisä. Parhaat kohteet sijaitsevat lentokenttien, oppilaitosten tai business parkkien lähellä. Kalustettuja asuntoja tarjoaa esimerkiksi House & Marine Finland Oy.



tag:
324 sanat

minusta

Lähdetää matkalle! - blogi majoituspalveluista Tervetuloa hotelli ja majoitus aiheisen blogin pariin! Täällä tutustumme siihen millaisia majoitusvaihtoehtoja on tarjolla ja mistä löydät parhaat tarjoukset seuraavalle lomallesi. Olit sitten lähdössä työmatkalle, ystävien kanssa juhlimaan tai perhelomalle, on majoitukselle erilaiset vaatimukset. Majoitus on kuitenkin lomasi tukikohta ja hyvästä sekä viihtyisästä tukikohdasta on helppo lähteä päiväksi tutkimaan lähiympäristöä ja kokemaan uutta. Joskus voi olla tarvetta viettää poissa kotoa pidempiä aikoja, silloin hyvä vaihtoehto on kalustettu asunto. Ne ovat erinomaisia vaikkapa remontin ajaksi tai työmatkalle. Kalustetuissa asunnoista löydät yleensä kaikki valmiiksi mitä tarvitset asumiseen, kuten kalusteet ja keittiötarvikkeet. Ne on myös sisustettu kodikkaiksi, jotta niissä viihtyy pidempiäkin aikoja. Vuokralaisen ei tarvitse tuota asuntoon kuin vain omat henkilökohtaiset tavaransa.

arkisto